A Secret Weapon For ثبت تغییرات

پس از این مرحله، لازم است تغییرات ایجاد شده درسامانه‌ی اداره‌ی ثبت شرکت‌ها به‌ثبت برسد تا شکل قانونی به خود بگیرد و نهایی شود.

در مرحله پایانی آموزش تصویری ثبت صورتجلسه تغییرات شرکت لازم به یادآوری ست، جهت دسترسی به کلیه اطلاعیه‌ها و بخشنامه‌ها و آخرین راهنمایی‌های مربوط به چگونگی پذیرش و ثبت درخواست تاسیس و تغییرات اینترنتی علاوه بر مراجعه به راهنمای سایت می توان از پایگاه اطلاع رسانی ثبت شرکتها نیز جهت بهره‌برداری لازم استفاده نمود.

برا فهم دقیق‌تر، در ادامه به چند مورد از متداول‌ترین متن فرم های ثبت تغییرات شرکت و صورتجلسات تغییرات شرکت اشاره می‌کنیم.

اشخاصی که در مرحله قبلی وارد شده باید انتخاب شوند. سمتی که در جلسه و سمتی که در شرکت دارند را تعیین و با نهایت دقت ثبت نمایید.

به همین دلیل ابتدا تغییراتی را که می توانیم در شرکت انجام دهیم به طور کامل توضیح خواهیم داد و در انتها تفاوت شرکت ها را بیان میکنیم که به شما در تغییراتتان کمک کند.

صورت‌جلسه‌ی مجمع عمومی فوق‌العاده درباره‌ی انحلال شرکت

مدارک لازم جهت افزایش سرمایه: صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده که به امضا سهامداران رسیده است – اسامی سهام داران با مشخص شدن سهام قبل و بعد از افزایش همراه با امضا – اساسنامه شرکت – نسخه ای از گزارش بازرس قانونی ( که این گزارش شامل مشخصات سهامداران و میزان سرمایه و دلایل افزایش سرمایه و ارزیابی در خصوص افزایش سرمابه است)- مشخصات و مدارک اعضا جهت ثبت در سامانه – یک نسخه از روزنامه که آگهی مربوط به افزایش سرمایه در آن منتشر شده است و…

برای خواندن سریع هر بخش، روی عنوان آن کلیک کنید پنهان کردن فهرست

– ذکر دلیل لزوم افزایش یا کاهش سرمایه، مقدار سرمایه قبلی و جدید، نوع سرمایه (نقدی، تبدیل اوراق قرضه به سهام، here انتقال سود و…)

تصمیم‌گیری برای ایجاد تغییرات در اسم شرکت، آدرس و مکان شرکت، تغییر مفاد اساس‌نامه، تغییر و الحاق موضوع شرکت، ورود و خروج اعضای شرکت و ادغام و انحلال شرکت باید با صلاح‌دید مجمع عمومی فوق‌العاده انجام شود.

ثبت شرکت یکی از انواع تجارتی‌ هایی که بسیاری دوست دارند نسبت به آن اقداماتی انجام دهد و در آن حوزه فعالیت داشته باشند، صرافی است. شرکت صرافی برای تاسیس روند و شرایطی دارد که باید همواره رعایت کرد.

بیشترین موارد هنگام تنظیم اساسنامه شرکت از روی مواد قانون تنظیم می شود که در صورت تغییر قانون، مواد اساسنامه نیز باید تغییر کند و حتی در صورت تغییر نیافتن قانون برای آنکه شرکت بتواند خود را با تحولات اقتصادی داخل و خارج آن تطبیق دهد باید چهارچوب حقوقی اولیه ای را که برای فعالیت های خود در نظر گرفته است تغییر بدهد که این فقط در صورت تغییر اساسنامه تحقق پیدا می کند.

از این جهت با ثبت تغییرات شرکت می توانید به راحتی از مشکلاتی که در آینده ممکن است برای شما رخ دهد، جلوگیری کنید.

چهارچوب و ساز و کار اولیه هر شرکتی تحت عنوان اساسنامه شناخته می شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *